flightlevel.be

Internationaal luchtvaartnieuws

Wie zijn wij?

Flightlevel ging van start in 2008 als initiatief van een handvol enthousiaste studenten. Vandaag staan wij er nog steeds en groeien we nog dag na dag, dit dankzij onze medewerkers en - uiteraard- onze trouwe bezoekers. Flightlevel is zo ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste luchtvaartwebsites van België en Nederland. Ons team bestaat uit mensen die stuk voor stuk een passie voor luchtvaart hebben en die er zelf, al dan niet professioneel, actief in zijn. Hun kennis en ervaring laten ze dan ook in de verscheidene artikels en reportages doorschijnen. Ook met sociale media willen we onze bezoekers bereiken, waar we elke dag in groeien. Aan de interactie met bezoekers hechten we veel belang. Lees verder om meer te weten te komen over ons vast team.

David Spinnael Yannick De Bel Sam Derdeyn Ewout Van de Genachte

David Spinnael

Onze algemene hoofdredacteur is van opleiding informaticus, maar kent zijn weg in de luchtvaartwereld ondertussen goed. Als gekende gast bij enkele luchtvaartmaatschappijen, woont hij regelmatig persevenementen bij. David is afkomstig uit Tervuren (Vlaams- Brabant), maar werkt en woont intussen in Leuven. Als oprichter van flightlevel.be speelt David een belangrijke rol in de middellange- en langetermijnvisie van de website.

Yannick De Bel

Mede-initiatiefnemer Yannick startte samen met David in mei 2008 de website op. Als co-founder is zijn rol dus niet te onderschatten. Yannick is geboren in Wilrijk en studeerde een jaar journalistiek aan de hogeschool in Antwerpen, voor hij zijn echte roeping vond en piloot werd. De journalistiek blijft voor Yannick echter nog steeds een grote passie. Hij is ook vaak te vinden op verscheidene Europese luchthavens als spotter en houdt ervan om af te reizen naar alle uithoeken van de wereld.

Sam Derdeyn

Oost-Vlaming Sam was het eerste redactielid en is er ook al van in het begin bij. Als vaste redacteur groeide hij al snel uit tot één van de sterkhouders van het team van flightlevel.be. Na zijn middelbare studies in Gent, koos Sam eveneens voor een vliegend beroep. Als commercieel piloot kent hij zijn weg in de luchtvaart uiteraard goed en is hij een graag geziene gast bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Zijn ervaring als first officer bij Ryanair helpt hem enorm bij het schrijven van artikels en reportages.

Ewout Van de Genachte

Sinds 2012 genieten onze lezers van de belangwekkende berichten van Ewout. Geboren te Eeklo in Oost-Vlaanderen én meteen gebeten door de luchtvaart microbe, hoopt Ewout spoedig plaats te nemen in de captains seat. Zijn passie, vlotte schrijfstijl en kennis over de commerciele luchtvaart worden door iedereen geapprecieerd. Momenteel zit hij in zijn laatste jaar Bachelor Bedrijfsmanagement in Gent om volgend jaar zijn PPL te behalen.