Jetairfly nieuwe lijn Brussel-Phuket-Bangkok

Vanaf dit najaar rechtstreekse vluchten uit Brussel naar Phuket en Bangkok (Thailand) voor de reizigers van Jetair en Best tours by Kuoni

Vanaf 29 oktober is er een nieuwe rechstreekse verbinding tussen Brussels Airport en Phuket en Bangkok in Thailand. De Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly verzorgt deze lijn vanaf de herfstvakantie. Wekelijks, op zaterdag.

De vlucht zal worden uitgevoerd met een Boeing 767-300 ER met een capaciteit van 257 plaatsen. Daarvan worden 105 plaatsen aangeboden met Comfort Service ; 152 plaatsen met Economy Service.

Deze nieuwe lijn creëert een ruime waaier aan reis- en vakantiemogelijkheden in dit populaire Aziatische land. Ze zal worden ingezet voor strandvakanties en rondreizen (zowel individueel als in groep) voor reizigers van de touroperators Jetair, VIP Selection, Sunjets, VTB Reizen en Best tours by Kuoni.

Thailand-specialist Best tours by Kuoni heeft beslist om de vluchten voor haar reizigers vanaf volgende winter te laten verzekeren door de Belgische luchtvaartmaatschappij. Bij de keuze bleken zowel de kwaliteitsvolle service als de goede verbinding doorslaggevend. Belangrijke elementen, aldus Best tours by Kuoni, die nauw aansluiten bij de verwachtingen van haar reizigers.

Boekingen van pakketvakanties en vliegtickets zullen mogelijk zijn zodra de winterprogramma’s online staan en de brochures bij de reisagenten in de rekken liggen.