Meer dan 160 vluchten exclusief voor Tomorrowland

Brussels Airlines heeft de vluchtoperaties voor Tomorrowland 2015 vrijgegeven. Net zoals vorig jaar zal de maatschappij zo’n 160-tal vluchten exclusief voor Tomorrowland uitvoeren. Er worden enkele extra vluchten ingelegd met de A330’s en 160 gewone lijnvluchten zijn gesloten voor gewone boekingen.

Volgens de data die Airline Route samenstelde zullen tussen 25 en 29 juli 75 lijnvluchten vanaf Brussel exclusief worden voorbehouden voor Tomorrowland-reizigers. Verder wordt ook op 27 juli de economy class op vlucht SN501 naar New York gesloten voor gewone boekingen.

Naar Brussel gaat het over 84 lijnvluchten en dat tussen 22 en 26 juli. Op woensdag 22 juli wordt de New York-vlucht zelfs volledig voorbehouden voor Tomorrowland en kunnen andere passagiers enkel een onrechtstreekse Lufthansa-vlucht boeken vanuit New York naar Brussel.

Net zoals voorgaande jaren zal Brussels Airlines ook extra vluchten inzetten, en dat met een A330-200. Het gaat om 1 vlucht op 23 juli naar Frankfurt en 1 vlucht naar Tel Aviv op 22 juli.

De 160 vluchten die gesloten zijn voor reservaties kunnen enkel geboekt worden met een ‘Globl Journey’-pakket. De verkoop van die pakketten start morgenavond. De Belgische verkoop start op 31 januari en de wereldwijde verkoop een week later op 7 februari.