VLM Airlines opent boeking voor eerste nieuwe route

Vanaf vandaag kan je terug vliegtickets boeken bij VLM Airlines. De Antwerpse maatschappij start vanaf 26 januari met lijnvluchten tussen Antwerpen en het Zwitserse Genève. Na een jarenlange afwezigheid keert de regionale maatschappij terug naar haar roots.

De maatschappij zal de route uitvoeren met de Fokker 50 en dat twee keer per dag. De dienstregeling is zo opgesteld dat de uren perfect zijn voor een ééndaagse trip naar Zwitserland. Zo vertrekt de ochtendvlucht om 07:15 uit Antwerpen en vertrekt de avondvlucht uit Genève om 20:00.

VLM Airlines wil Antwerpen promoten als een veel gemakkelijker en efficiënter alternatief voor het ‘drukke’ Brussel. Ook de gratis parking net buiten het luchthavengebouw, de snelle check-in en security screening gebruikt VLM als troef ten opzichte van Brussels Airport.

VLM biedt tickets aan met drie tarieven: VLM Promo, VLM Essential en VLM Executive. Voor de eerste week kan je via het promotarief een retourvlucht boeken voor 83 euro. Essential en Executive gaan de deur uit voor respectievelijk 163 en 735 euro.

Bij VLM Essential krijg je naast gratis parking ook gratis in-flight service, 1 handbagage, 1 ruimbagage en de mogelijkheid om je schema aan te passen tegen betaling. Bij VLM Executive zijn wijzigingen gratis en heb je recht op 2 ruimbagages en toegang tot de business lounge.

De Genève-route is de eerste van mogelijk enkele nieuwe routes die de maatschappij onder andere vanaf Antwerpen wil opstarten. In het voorjaar komt de eerste Sukhoi Superjet aan waarmee VLM samen met de Fokkers ook charters mee zal uitvoeren.