Ook naar Berlijn, Milaan en Barcelona vanuit Antwerpen

Vanaf april ook rechtstreekse Jetairfly-vluchten uit Antwerpen naar Berlijn, Milaan en Barcelona. Vanaf 17 april vliegt Jetairfly 15 vluchten per week van en naar de luchthaven van Antwerpen. In aanvulling op de 6 lijnvluchten naar Palma (2x/week), Alicante (2x/week) en Malaga (2x/week) kondigen Jetairfly en Antwerp Airport (EBAW) vandaag nog 9 vluchten aan naar Berlijn (3x/week), Milaan (3x/week) en Barcelona (3x/week).

Lowcosttickets voor elk van deze nieuwe lijnen zijn vanaf morgen donderdag 23 oktober boekbaar vanaf €29,99 per persoon per traject, 15 kg ruimbagage inbegrepen.

Jetairfly geeft een boost aan de activiteit op Antwerp Airport. De 6 nieuwe vliegbestemmingen zullen het passagiersaantal voor lijnvluchten van en naar Antwerpen bijna verdubbelen. Door de combinatie van het grootste vliegtuig dat op Antwerpen zal actief zijn (112 plaatsen) en een verwachte hoge bezettingsgraad, zal deze passagiersverdubbeling zich vertalen in “slechts” een kwart meer lijnvlucht-vliegbewegingen dan vandaag.

Jetairfly voegt een derde E-Jet E190 toe aan haar vloot om deze operatie op te zetten. De E-Jet kenmerkt zich ook door zijn lage ecologische voetafdruk. Met een gemiddelde van 3 à 3,2 liter brandstof per passagier per 100 km heeft dit vliegtuigtype een laag verbruik en uitstoot. Dankzij stillere motoren is de E-Jet voor de omwonenden van Antwerpen één van de stilste vliegtuigtypes.

Met deze uitbreiding zal Jetairfly in 2015 105 luchthavens verbinden met ruim 180 lijnen. Ze kadert volledig in enerzijds Jetairfly’s filosofie om zich te differentiëren door uit élke Belgische passagierluchthaven te vliegen, teneinde zo nabij mogelijk te zijn bij haar reizigers. Anderzijds passen de nieuwe lijnen uit Antwerpen perfect in Jetairfly’s hybride model, waarmee het zowel vakantiegangers, zakenreizigers, lowcostpassagiers als VFR (“visiting friends and relatives”) bedient voor vakantie, zaken, familiebezoek of tweede verblijf.

Ook vanuit Oostende-Brugge (EBOS) naar Barcelona
Antwerpen: vanaf 17 april 2015 : 3x per week naar en uit Berlijn, Milaan en Barcelona
Complementair aan de vakantiebestemmingen Alicante, Malaga en Palma, die Jetairfly eerder aankondigde
Oostende: vanaf 17 april 2015 : 3x per week naar en uit Barcelona
Complementair aan de 13 vakantiebestemmingen die Jetairfly vandaag al vliegt uit de luchthaven aan zee

Tickets vanaf €29,99 zijn vanaf donderdag 23 oktober boekbaar op www.jetairfly.com, in Belgische en buitenlandse reisagentschappen (via GDS-systemen). Tickets zijn ook vanuit het buitenland boekbaar, ook one way en in omgekeerde richting. Hiermee mikken Jetairfly en Antwerp Airport niet enkel op vertrekkende passagiers, maar ook aankomende passagiers, die reizen voor toerisme, zaken of familiebezoek.

Marcel Buelens, CEO van beide LEM’s voor Egis in België, die instaan voor de uitbating van de Luchthavens Antwerpen en Oostende-Brugge, is verheugd met de komst van Jetairfly op de luchthaven van Antwerpen : “Zes bestemmingen die in een recent onderzoek door het Antwerpse publiek tot meest gegeerde werden verkozen, worden nu aangeboden door Jetairfly.”