Vueling breidt verder uit in Brussel: 3 nieuwe routes

Het Spaanse Vueling breidt het aanbod vanuit Brussel vanaf oktober nog verder uit. Behalve de huidige 11 bestemmingen in Spanje, Portugal en Italië komen er vanaf oktober ook 3 nieuwe routes bij naar Praag, Catania en Florence. Daarmee komt het totaal aantal bestemmingen dat Vueling vanaf de basis in Brussel aandoet op 14 te staan.

De drukst gevlogen nieuwe route zal die naar Praag zijn met momenteel 4 geplande wekelijkse vluchten in de voormiddag en dat vanaf 24 oktober. Die lijken vooral interessant te zijn voor toeristen die de Tsjechische hoofdstad willen bezoeken, want met maar 4 vluchten per week zijn die vluchten minder interessant voor zakenreizigers. Op de route zijn momenteel zowel Brussels Airlines als CSA actief.

©

Ook het Italiaanse Florence zal 4 keer per week worden aangevlogen. Terwijl die route nu nog enkel door Brussels Airlines wordt uitgevoerd, zal die vanaf 27 oktober dus ook door Vueling worden gevlogen. Meer concurrentie dus voor Brussels Airlines.

De derde nieuwe bestemming, Catania, zal maar 1 keer per week worden aangevlogen en dat telkens op zaterdag met de eerste vlucht op 25 oktober. Brussels Airlines vliegt deze zomer ook op Catania, maar in de winter wordt de route stopgezet. Daardoor zal Vueling deze winter dus de enige maatschappij zijn die actief is op de route.